[O2] BSE przewody zapłonowe i świece
Zwiń
X
-
Freedom, no tak, link NGK jest OK, ale mi chodziło, że nie ma w wyszukiwarce NGK w zakładce przewody zapłonowe oznaczenia silnika BSE i nie wiadomo czy podejdą te RC-VW254
-
-
Freedom, to na jakieś felerne trafiłeś... Moje (ze 2-3kpl.) nie sprawiały żadnych problemów.
Aha, pamiętaj też, że instalacje I/II generacji w autach z wtryskiem zawsze(!) powodowały wybuchy w filtrze powietrza - stąd montowano "gwizdki" w ich obudowie...
Zostaw komentarz:
-
-
Silikonowe,
Auto strzelało jak cholera, przez te kable poszły zatrzaski pokrywy filtra powietrza.
Zobacz ten link
Niterra ist der weltweit führende Hersteller der Marken NGK Ignition Parts und NTK Vehicle Electronics. Niterra ▶ beste Zünd- und Sensortechnik
W Inter Cars w szczegółach dotyczących silników do jakich pasują przewody RC-VW254 7044 masz wymieniony sinik o oznaczeniach BSE
Zostaw komentarz:
-
-
Ale zobaczcie sami. W wyszukiwarce NGK nie ma silnika 1.6BSE.
A czy te NGK o oznaczeniu RC-VW254 na 100% będą pasowały do 1.6BSE???
Zostaw komentarz:
-
-
Miałem Janmory w Nubirze, osobiście nie kupię więcej (nowe przewody i miały przebicie)
Moim zdaniem NGK albo Bosch.
np:
Zostaw komentarz:
-
-
hizoku, nie muszę, ja mam dopiero 11kkm. Ale tak pytam o tą firmę.
Kolego, zobacz np na tej stronie: JANMOR 1.6BSE którą, z tych dwoch prezentowanych mamy cewkę w naszych BSE?
Zostaw komentarz:
-
-
mkania777, to już musisz wymienić kable, ile masz km? Ja po 37tyś km wymieniłem świece.
Zostaw komentarz:
-
-
mkania777,
Zamieszczone przez Agamek12ja w swoim starutkim Golfi stosowałem specjalne kable do LPG firmy JANMOR - nie miałem okazji na nie narzekać...
tu do BSE: http://www.janmor.pl/pol/...jemnosc=1.6#ccw
Zostaw komentarz:
-
-
Siemka.
Odgrzeję trochę temat.
A stosował ktoś z Was przewody JANMOR, lub ma coś do powiedzenia o tej firmie?
Zostaw komentarz:
-
-
szkoda, ja w swoim starutkim Golfi stosowałem specjalne kable do LPG firmy JANMOR - nie miałem okazji na nie narzekać...
tu do BSE: http://www.janmor.pl/pol/katalog.php...emnosc=1.6#ccw
Zostaw komentarz:
-
-
no i widzisz, na to nie wpadłem :lol:Zamieszczone przez bohena najlepiej masz listing z allegro ze wszystkimi pasującymi do BSE
Zostaw komentarz:
-
-
na pewno tańsze niż ori (ok. 350 zł) :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 21 Mar, 11 22:24 ]
tu trochę tańsze
[ Dodano: Pon 21 Mar, 11 22:25 ]
i jeszcze tańsze tej samej firmy co masz świece (NGK)
[ Dodano: Pon 21 Mar, 11 22:26 ]
a najlepiej masz listing z allegro ze wszystkimi pasującymi do BSE
Zostaw komentarz:
-
-
właśnie ja też nieZamieszczone przez bohenale nie wiem jak to wygląda cenowo w porównaniu do innych firm :P
Zostaw komentarz:
-
-
chciałem tego sentecha - zdaję się znacznie tańsze a dobre
BTW katalog NGK to też jakiś błąd...
Zostaw komentarz:
-
-
dżizasss jaki jestem zielony w tej benzynie
świece to jeszcze chyba znalazłem, jak rozumiem -> NGK BKUR6ET-10
ale przewody zapłonowe?
zdaję się, że dobre są sentech, ale w ich katalogu nie widzę O2, może mi ktoś palcem pokazać?
Zostaw komentarz:
-
-
Pozdrowienia dla kierownika, który otrąbił mnie jak wysiadłem na zakupy do sklepu przy Broniewskiego
Tagi: Brak
-
jest tylko AVU przy przewodach
Zostaw komentarz: